Thursday, May 7, 2009

~ThiNgS~

nie adalah koleksi2 kat bilik sy..sebelum simpan bilik tu, ambik gmbar dulu, nk wat kenangan..hehehe..4 sem duk bilik sama..mmg dah serasi la..bkn sbb ape sy mintak bilik same, sbb ada kemudahan yang best..plug ade 2 bijik..lampu ade 2 bijik..kipas special skit..main thing is mesin basuh duduk depan bilik je..hahaha..jom view ape yang ade kat bilik s15-120..

piala nie dapat masa malam penghargaan karnival kampung kempas (3K)..sy dapat setiausaha jabatan terbaik (jabatan protokol)..waaaa..tak sangka plak rasenye, padahal keje tak de la byk sgt pn..hahaha..yang best jugak malam tu, jabatan sy dapat 'anugerah jabatan terbaik'..dasyat betul..penat nak ambik adiah kat depan..hihihi..patung 'bee' tu dapat masa beli meal kat McD..comey plak rase bila gantung kat situ..hehehe..
'skit2 lama2 jadi busut'..nape tak jadi bukit..??tak sempat nak jadi bukit, dh korek balik sbb nak beli air kat vending machine kat bawah..hehehe..

koleksi mainan air nutrigen..helikopter, kete lumba & jet pejuang..kat belakang tu kapal layar dari adik keyo ms main tukar2 adiah ari tu..key chain sebelah die tu bos bagi mase praktikal kat perbadanan putrajaya..'wet land'..lawaaa, sayang nak guna..

satu lagi jenis koleksi mainan air nutrigen..moto broom broom..hehehe..helikopter yg kuning tu dh rosak sbb anak pengetua rosakkan..cik kiah cute..lama tak nampak die, rindu la plak walaupun sy slalu kene buli..huhuhu..

bunga nie wafa kasi adiah birthday..bunga yang tak yah siram, tak yah bagi baja..senang nak jaga..hehehe..
~minggu depan dah kene kosongkan bilik..sedey plak nak tggl kan bilik nie..huhu~

6 gosips:

umagon said...

vending machine la aimi...bukan wending machine...loghat juge ke tu..hahahahhahahahhhaha

aimi said...

hahaha..tersalah skit je..thanks sbb comment..hehe

Anonymous said...

yg kapal tue...aku yg suh dier beli...
kalu x...dier nak beli pasir yg ada tulis "I Love You"...hahaha...

aimi said...

hahahhaa..best la kapal tu tapi x leh masukkan dalam air..nnt tenggelam..hahaha

umagon said...

belajar la wat kapal bleh terapung...
pernah terjumpa buku pasal hobi buat model kapal mini....

aimi said...

hahaha..mintak upin ipin ajakan la..die kan expert wat kapal..smpai kne marah ngan kak ros..hihi

Post a Comment