Monday, May 18, 2009

~KENANGAN bersamamu~

cerita nie tak de org tau kut..mungkin kdg2 terkantoi gak la skit2 sbb terkena serkap kurang jarang..hahaha..semenjak dua menjak sebelum tamat belajar ari tu, sy rapat dgn sorang mamat nie..perlu ke ckp name..??mmm..tak yah la sebut..nnt kontroversi plak..hehe..sebelum sy balik ke kampung ari tu, die ade ckp, 3 benda yang die tak leh lupa tentang sy..
1. seluar
2. board
3. makcik
tu 3 perkataan yang mmg melekat kat kepala sy smpai ari nie..de org nak huraikan 3 bnd nie ke..??mgkin yg 1 & 2 tu de org tau..tp yang ke 3 tu tak de org yg tau..antara kami berdua saje yang simpan peristiwa bersejarah tu..sejarah di suatu petang yang hening..hahaha..mmg gelak je sorang2 kalau ingat kan balik peristiwa tu..ingatkan sy sorang je gelak sorang2, rupe2 nye die pn tergelak sorang2 gak..hihihi.. sekarang nie kami dh lost contact sbb kat umah die ssh nak dpt signal tepon & internet..huhuhu..
:: TERPAHAT DIMEMORI ::

14 gosips:

cilimerah Vs Cilihijau said...

owh mak nenek dah ada secret admired upanya....

aimi said...

bkn secret admire la..kwn je cm name die je secret..huhu..

cilimerah Vs Cilihijau said...

lebey kureng sama lah 2...
seb baek bukan secret recipe....

aimi said...

kalau secret recipe best utk perut..mmm..bestnyeee..

Lajie said...

haha.. mcm tau je rumah sape yg susah dapat signal.. dak yg majuk ngn ko tu ker????hahaha

Anonymous said...

citer lah saper orang tue...
aku nak kenal...
n then aku nak tahu pasal tiga benda tue...hahaha...

aimi said...

lajie --> yg majuk ngan ak ke lajie..??mmm..mn de mrajuk pn..yg ari tu bkn merajuk..die ngantuk nak tido..hahaha..

aimi said...

anonymous --> nak kenal ke..??nak tau ke..??request ikut email..hahaha..baru ak tau sape anonymous nie..hahaha

Lajie said...

haha.. dia 1 hari tak tido time tu...hehe...
aimi.. mcm kenal je anonymous ni.. gaya mcm bayi agak sihat..hahahaha

aimi said...

tau x pe..sama la lajie..seharian tak tido duk wat thesis..sbb tu tb2 pg tu ingat kan nak ngusik die je..skali die sign out..mak aiiihh..terkejut gak..ms tu gak msg die mintak maaf..huhu..rs nye mcm bayi sihat gak..tp ari tu tny,tak nak ngaku..bia je die..haha

Read_One said...

err...aimi...cm kenal je bdk ni, hahaha~ citer no3 je ak xtau, tp xpe, nant ak tnyer dy, hahaha~

aimi said...

haha..bgs2, tny die je..jgn tny ak tau..

Read_One said...

haha, yela2, pasni ak tnyer dy je~ c u soon~

aimi said...

ok2..tu kan senang..

Post a Comment