Saturday, June 27, 2009

~BARN buddy~

dah lama tak layan game2 kat facebook.. dulu duk syok layan pet society tapi sekarang macam dah bosan nak layan game tu.. beralih angin plak kali nie.. kali nie bercucuk tanam kat facebook plak ~barn buddy~.. best gak.. dapat curi2 tanaman org pastu tggu tanaman berbuah.. asl bangun pagi je, tgk tanaman dulu, dh berbuah ke belum.. mama suruh masak nasi kat dapur pn, sempat lagi tu nak kutip hasil tanaman.. ckp kat mama, "mama, tunggu jap.. nak kutip buah terung nie".. hehehe.. baru2 main nie syok la lagi.. bila dah lama2, mungkin jd bosan macam main game pet society kut.. huhu.. kat facebook tu byk lagi game best2.. bila dah bosan atau kepala berserabut, semue nye layan.. jom main game..!!

nie la tanaman sy.. jap lg pokok jagung berbuah.. kne cepat petik, nanti kene curi.. hehe..

2 gosips:

Da' daffodil D said...

best ke game ni?ape lagi..add D kat fb t invite D main..heee~

aimi said...

best gak la skit2..tp nie pn x explore hbs lg nie..klu dh explore hbs lg syok main kut..hehehe

Post a Comment