Friday, July 17, 2009

~about my 2nd week study~

sory ye kawan2 sbb lama tak update blog nie.. mesti dah bosan sbb tiap kali bukak, mst blog nie tak update2.. bukan ape, signal internet sgt sengal semenjak dua menjak nie.. signal ade tapi tak leh nk connect.. kalau dapat connect pn, kejap2 je.. bikin gueekk tension..!!

kali nie sy nak cite la skit sebanyak kisah pasal minggu ke-2 pembelajaran sy.. best je.. ade yang bosan, ade yang sgt best.. hehehe..

ari isnin : pegi kelas pagi je.. kls research methodology.. lecturer ada bagi sedikit task kat dalam kls tapi tak de la ssh.. just think a simple problem & how to solve it.. uppsss.. write in LONDON plak dah.. hehehe.. maklumlah, kls semue bahasa inggeris, kne la speaking skit.. hihi.. kls petang plak sy tak datang sbb ade interview dengan EAC (Engineering Accreditation Council).. yang nie nnt sy cite dalam post seterusnye..

ari selasa : pagi tidooooo jee.. ptg ade kls authoring system.. mungkin nie kls yang paling best bagi sy.. mencabar tp best sbb bagi sy belajar flash sgt menarik.. i'm beginner.. so, kne la blaja step by step.. still seronok sbb lecturer nye comey..

ari rabu : HOLIDAY..!!

ari khamis : pagi tido jugak.. tapi bangun awl.. hehehe.. petang nye blaja introduction of network system.. kali nie sy blaja part2 dalam CPU.. menarik2.. selama nie tak de la tau sgt walaupun dh hbs ambik degree COMPUTER ENGINEERING.. huhu.. bagus la kls nie..lecturer pn mcm baik je.. sy satu group ngan dila, sya, soh & jamal (foreigner)..

ari jumaat : kls ade pagi & petang.. penat skit berbanding ari2 yang lain.. huhu.. pg nye belajar dynamics of leadership.. bosan skitt tp part presentation dr shareena & kak huda tu mcm ok skit la sbb straight to the point die punye penjelasan.. sepatutnye minggu nie kne berlakon tp grup sy tak sempat nk berlakon sbb kengkangan ms.. tak pe la.. nasibb.. hehehe.. kls petang plak, byk lecture.. ok la sbb dapat share byk pengalaman walaupun sy senyap je dlm kls nie.. hehehe.. terpaksa salin nota, nnt tersengguk2 ngantuk.. hehehe..

nie la skit sebanyak aktiviti minggu ke-2 pembelajaran.. wish me luck for next week..!!

2 gosips:

yariennisha said...

wahh.. macam relax je masters..
jeles ai.

aimi said...

hehehe.. x de la relax sgt.. assgnmnt berlambak gak.. tp setakat nk tidoooooo je tu kire ok gak la.. hehehe..

Post a Comment