Tuesday, June 1, 2010

~pesanan~

mata dah bertongkat dah nie.. tapi nak gak update preposterous walaupun skit.. hehe~
ari nie sy tak melayan internet sgt.. dah tak tau nak buat ape dh bila online.. so, ari nie banyak melayan TV je.. pastu duk borak2 ngan mama.. bila dah masuk bilik nak tido td, tiba2 ade satu pesanan dekat my lappy..

ringkas dan padat pesanannye.. amboi2 adik, sy suh bace buku sains, sdp je die tido.. die taip pesanan kat lappy je sbb klu bgtau direct, nnt sy tak bg tido lg.. oleh itu, tidolah adik dengan dengkuran sambil dibelai buku sains disisi.. amboi2, bestnye dieee.. esk siap la, double yee.. qada tido yg ari ni.. (cikgu sains yg garang..)

translate: kak emi, ain kunci jam telefon kak emi pukul 6.00. phone merah. kak emi letak atas batal ain ye. letak belah speaker..

2 gosips:

aminah said...

terima kasih sbb translet...hehe yg blakang tu tk brape nk faham..

aimi said...

hehe..mcm nie..tepon aimi kat dlm blik..die nk tido, die kunci jam tepon aimi..die suh letak atas bantal sbb aimi suka letak bawah bantal..hehe..letak belah speaker tu sbb speaker sony kn kat bawah..takut x dgr plak ..hehe

Post a Comment